Vytvořit poptávku

Jsme VideoAnimace, spolehlivý
partner pro tvorbu videí

Tvoříme animace, natáčíme videa a umíme zvýšit zájem o vaše produkty. VideoAnimace je komplexní proces od návrhu videomarketingu až po finální video. Pojďme spolu vytvářet videa, která vám přinesou profit.

Naším cílem je váš úspěch.
#VideoAnimace

Pracujeme pro úspěšné firmy a společnosti. Prohlédněte si naše doporučení.

Vyberte si video podle kategorií

Proč si vybrat naši videoprodukci?

  • Naše ceny jsou jedny z nejvýhodnějších v poměru cena výkon.
  • Máme 15 let zkušeností s tvorbou krátkých videí. V jedné minutě umíme vysvětlit vašim zákazníkům, proč vybrat právě váš produkt nebo službu.
  • Natáčíme firemní videa a promo videa, která atraktivní formou představí vaši společnost vašim obchodním partnerům a zaměstnancům.
  • Vyrobili jsme mnoho úspěšných videí, které již řadu let pomáhají firmám lépe komunikovat s jejich zákazníky.

Jednoduchý návod,
jak vytvořit úspěšné video

Jak postupovat při tvorbě videa

1) Napište nám v několika bodech, co je pro vás opravdu důležité. Co chcete ve videu sdělit, jaká jsou nosné informace? Důležité jsou i pocity a emoce, které by mělo video evokovat.

2)  Zamyslete se, kde bude vaše video prezentováno. Je pro vás důležitější jeho umístění na webu a až poté případné využití i na sociálních sítích, nebo je pořadí přesně obráceně? Dle toho sestavíme scénář tak, aby správným způsobem oslovil cílovou skupinu. Rádi vám rovněž navrhneme více řešení – například delší a kratší variantu.

3) Scénář vytvoříme na základě vašich požadavků a našich zkušeností. Z praxe máme vyzkoušeno, že perfektní video vám může dobře sloužit i několik let… a stále lákat nové a nové zákazníky, nebo šetřit čas při vysvětlování principu vašich služeb a výhod produktu.

Rádi vám odpovíme na vaše otázky, zeptejte se nás »

Kolik stojí animované video a natáčení videa?

Cena videa se odvíjí od délky, ale zejména od náročnosti na výrobu.

Kolik vás bude výroba videa stát?

Napište nám v několika bodech základní informace o své představě, nejlépe s ukázkou podobného videa a my vám obratem pošleme předběžnou kalkulaci.

Zjistěte více informací o ceně »

Občas se stává, že si klient neuvědomuje celkovou produkční náročnost. Rádi vám pomůžeme navrhnout video podle vašich představ a možností.

Respektujeme váš rozpočet a navrhneme vám ideální řešení. Přehledně rozepíšeme jednotlivé položky nákladů. Výroba videa není nejlevnější, ale když je perfektně vytvořené a strategie promyšlená, vynaložené prostředky se vám mnohokrát vrátí. Naše produkce vytváří nadprůměrnou kvalitu za průměrnou cenu.

Vyberte si videostudio, které rozumí reklamním kampaním

Základem vašeho úspěchu je vybrat si správného partnera pro váš projekt. Někdy se stává, že i poutavé a dobře zpracované video je z hlediska marketingu špatně vytvořené. Nevyhazujte peníze za něco, co vám nepřinese kýžené výsledky. Dobře provedené video by mělo nejen okamžitě upoutat pozornost, ale i předat podstatné informace a inspirovat diváka k dalšímu kroku po shlédnutí videa.

Vyzkoušejte nás »

Video musí zasáhnout vybrané publikum ve správný čas na správném místě.

  • Rádi vám poradíme a navrhneme řešení, které bude v souladu s vašimi cíli.
  • Uvažujete-li o dlouhodobější reklamě, oslovte nás s poptávkou na reklamní kampaň.
  • V týmu VideoAnimace jsou specialisti na videoreklamu a online marketing.
  • Navrhneme vám řešení přímo na míru. Vytvoříme analýzu produktu, reklamní strategii a navrhneme cílenou kampaň s již konkrétním mediaplánem.
  • Zjistíme, jaké metody pro vás budou nejefektivnější. Každou vynaloženou korunu pečlivě zhodnotíme. V průběhu kampaně budeme výsledky vyhodnocovat a reklamu přizpůsobovat tak, aby dosahovala maximální účinnosti.

Hledáte partnera, se kterým vytvoříte perfektní video?
Podívejte se, co o nás napsali naši zákazníci.

Lukáš Buša

Marketing Manager
Tesla

Working with VideoAnimace was great experience. We had difficult task to make complicated animation with impossible deadline to reach. After short time period I recognized how good decision it was to choose this company. They are passionate professionals with massive attention to details. It was such a pleasure to work with Martin and rest of the team.

Michal Roh

Ředitel odboru podpory prodeje, ČD Cargo, a.s.
ČD Cargo

Velice si vážím profesionální spolupráce s výsledkem, který beze zbytku odpovídal našim představám při zadání animace.

Kamil Brzák

Projektový manažer Trask solutions a.s.
www.trask.cz

Spolupráce s Martinem je velká paráda. Dokáže se naladit na správnou frequency potřeb a v dohodnutém čase dodá nejen výsledek. Důležitá pro mě byla skutečnost, že dokáže odkoučovat celý průběh tvorby videa. Což bylo zásadní, protože, narozdíl od něj, magii videoprůmyslu nerozumím. Velký dík a upřímné doporučení je na místě. Díky Martine za kompletní profesionální službu.

Marcela Rytířová

Manager Marketing Savills
Savills

Excellent cooperation, prompt response to any queries and professional approach. Recommendations and suggestions based on experience to help the client achieve the expected final result. Appreciate this cooperation very much.

Robert Pagan

Marketing

Perfektní a profesionální spolupráce na videu se skvělým výsledkem. Mockrát děkujeme za tým RAIL BUSINESS DAYS

Petra Brabencová

Projektová manažerka

S produkcí ,,VideoAnimace“ máme jen ty nejlepší zkušenosti. Dělali pro nás animované produktové video, které dopadlo skvěle. Moc oceňuji komunikaci, ochotu, trpělivost a hlavy plné nápadů =) V budoucnu rádi oslovíme k další spolupráci. Děkujeme.

Zobrazit více doporučení

Rady a tipy pro tvorbu videí

Zeptejte se nás na možnosti řešení vašeho videa

Využijte naše mnoholeté zkušenosti s výrobou a produkcí!

    Kontakt: + 420 775 127 006, VideoAnimace@VideoAnimace.com
    Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
    Nahoru